четвер, 26 червня 2014 р.

Громадська рада обрала керівників

Громадська рада при Черкаській ОДА та облараді
26 червня на своєму першому засіданні громадська рада при Черкаській ОДА визначилася із своїм керівництвом. Головою ради було обрано Олега Скалька (Черкаська обласна громадська організація «Народна самооборона майдану»), першим заступником - Сергія Слинька (голову правління черкаської обласної благодійної фундації «Паритет»). Заступником з питань

вівторок, 24 червня 2014 р.

Перше засідання громради відбудеться 26.06.14

Перше засідання гомадської ради при Черкаській ОДА та облраді відбудеться в четвер 26 червня о 17.00 у приміщенні великої сесійної зали обласної ради (вхід від фонтану).

пʼятницю, 20 червня 2014 р.

Результати рейтингового голосування

Рейтингове голосування до складу громадської ради при Черкаській ОДА та при Черкаській облраді закінчилося щойно! З результатами засідання, рада тепер буде не лише при ОДА, а і при облраді, тому і назва її віднині змінилася відповідно.
Дякуємо всім, хто допоміг підвести підсумки. До зустрічі на засіданні громадської ради!

середу, 11 червня 2014 р.

Коли та на яких умовах буде утворення нова громадська рада при Черкаській ОДА?

Ініціативна група зі створення громадської ради при Черкаській ОДА на своєму засіданні 11 червня 2014 року визначилася з часом та місцем установчих зборів. Також продовжила термін прийняття заявок на участь у цих зборах.

неділю, 8 червня 2014 р.

Завершується реєстрація претендентів на членство у громадській раді при Черкаській ОДА

До 10 червня 2014 року неурядові організації можуть делегувати своїх представників до складу громадської ради при Черкаській ОДА. Заявки активно надходять до ініціативної групи зі створення громадської ради. Разом з тим виникає багато запитань у претендентів щодо процедури створення та механізмів роботи майбутнього консультативно-дорадчого органу. Дає роз’яснення член ініціативної групи – керівник проектів та програм Черкаської обласної благодійної фундації «Паритет» – Сергій Слинько

понеділок, 2 червня 2014 р.

Громадськість Черкащини запрошують до роботи у громадській раді

Більше двох років минуло з створення першої громадської ради при Черкаській ОДА. Попри демократичну процедуру обрання членів громадської ради та затвердження установчих документів, її робота була нівельована тодішнім вищим обласним керівництвом. По закінченні терміну повноважень цього консультативно-дорадчого органу, обласне керівництво гальмувало роботу з обрання нових членів ради. Наразі новий голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко ініціює проведення установчих зборів з обрання нового складу громадської ради при Черкаській ОДА.