середу, 30 липня 2014 р.

Комісії громадської ради

На засіданні громадської ради 28.07.2014 були затверджені голови постійних комісій, а саме:

Комісія з гуманітарних питань - Обідзінськй Назар Богданович (067)8540132.
Комісія з соціальних питань - Стадник Володимир Володимирович (067)9894842.
Комісія з адміністративних питань - Мойсієнко Василь Миколайович (050)4406600.
Комісія з екологічних питань - Кравцов Олег Олександрович (098)3961398.
Комісія з економічних питань - Плахута Таісія Вікторівна (093)7394615.
Голову комісії з правозахисних питань обрано не було. Це питання переноситься до порядку денного наступного засідання.
З питань участі у засіданнях комісій звертатись безпосередньо до голів комісій.

понеділок, 28 липня 2014 р.

Громадська рада дійшла згоди з головою ОДА

28 липня на засіданні громадської ради при Черкаській ОДА та обласній раді громадські організації переконали голову ОДА, що процедура створення громадської ради була легітимною. В результаті голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко пообіцяв затвердити склад та положення про громадську раду в той же день. Загальновідомо, що до цієї зустрічі протягом півтора місяця склад ради не затверджувався через підозру юристів ОДА у нелегітимності проведення установчих зборів з обрання членів громадської ради.

Засідання 28.07.2014

В понеділок 28.07.2014 о 16:00 в конференц-залі ОДА (3 поверх) відбудеться засідання громадської ради.

вівторок, 22 липня 2014 р.

Громадська рада для контролю влади не може запрацювати при Черкаській ОДА

Черкаси – У Черкаській облдержадміністрації відзвітували про те, що пішли назустріч громадським активістам і дозволили обрати їхню раду як консультативно-дорадчий орган. Але за кілька днів після цього в облдержадміністрації заявили про нібито розкол у лавах Громадської ради. Нині ж місцеві можновладці апелюють до того, що рада нелегітимна. Адже частина громадських організацій, які увійшли до її складу, на момент подання заявок не були зареєстровані. А самі активісти переконують, що їхній орган намагаються визнати незаконним, бо обласна влада не має у ньому своїх представників.

четвер, 10 липня 2014 р.

Друге засідання громадської ради відбудеться 11.07.2014

11 червня 2014 року о 17.00 громадська рада при Черкаській ОДА та Черкаській облраді проведе свої друге засідання у приміщенні малої сесійної зали облради. В ході засідання рада планує затвердити секретаря ради з числа працівників ОДА, розглянути дискусійні питання у проекті положення про свою діяльність та затвердити його, а також та перейти до формування постійних комісій.

Громадська рада переходить в електронний режим роботи

Громадська рада при Черкаській облдержадміністрації та Черкаській обласні раді ще не затверджена, однак уже використовує сучасні інформаційні технології у своїй діяльності. Така необхідність покликана оптимізацією роботи та відсутністю ресурсів на друк матеріалів.

понеділок, 7 липня 2014 р.

Відкрите звернення членів громради до голови ОДА

Шановний Юрій Олегович!
Аналізуючи Ваші виступи щодо створення Громадської ради при ОДА, ми зробили висновок, що Вам вам подають викривлену та неправдиву інформацію щодо процесу створення та роботи Громадської ради. Тому ми йдемо на зустріч, та подаємо інформацію, що відбувається насправді.

четвер, 3 липня 2014 р.

Наталія Белюкіна: «Консультацій та порад керівництво ОДА не потребує. Вони і самі знають, що і як треба робити»

Члени новобраної громадської ради продовжують висловлювати власні обурення штучно створеною ситуацією щодо дій обласної влади у мережі Фейсбук. Член громадської ради від РНГО «Центр соціального партнерства», Наталія Белюкіна коментує ситуацію наступним чином:

середу, 2 липня 2014 р.

Облдержадміністрація вважає, що є розкол у громраді. Члени громади дивуються такій інформації

26 червня громадська рада при Черкаській ОДА та облраді (ГР) переважною більшістю голосів обрала керівні органи – голову та заступників. Поки новообране керівництво напрацьовувало установчі документи, сайт ОДА у вихідний день 30 червня  інформував про нібито розкол у громадській раді.

Вікторія Феофілова: «Працювати мені все одно ніхто не заборонить. Тільки я буду не "консультувати" їх, а "контролювати"»


Член громадської ради при обласній державній адміністрації та обласній раді у мережі «Фейсбук» опублікувала власну думку щодо інформації на сайті ОДА щодо нібито розколу у громадській раді.

В ОДА ЗАПУСТИЛИ ПРОЦЕС ВИЗНАННЯ НЕЛЕГІТИМНОСТІ ГР, БО НЕ КОНТРОЛЮЮТЬ ЇЇ – МИХЛИК

В ОДА запустили процес визнання нелегітимності ГР, бо не контролюють її – Михлик
Фото: deputat.ck.ua
Своєю заявою про "розкол" нової Громадської ради при Черкаськіій ОДА обласна влада "запустила" процес визнання її нелегітимності. Про це заявляє голова обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик.