четвер, 26 лютого 2015 р.

Валентина Коваленко та представники Громадської ради при обласній раді підписали Положення про співпрацю

Валентина Коваленко та представники Громадської ради при обласній раді підписали Положення про співпрацю26 лютого 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко погодила «Положення про Громадську раду при Черкаській обласній раді», що попередньо було схвалене на засіданні Громадської ради її членами.

понеділок, 23 лютого 2015 р.

Звіт перед громадськістю за рік роботи Черкаської обласної ради

Рік тому головою обланої ради була обрана Валентина Коваленко за безпосеренього сприяння громадськості. 25 лютого 2015 року Валенина Михайлівна готова презентувати результати своєї роботи всій громадськості!

пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Засідання громради пройде під лозунгом "дежавю"

Чергове засідання Громадської ради при Черкаській ОДА відбудеться 16 лютого о 16:00 в каб.340 ОДА. Серед питань цього засідання будуть розглядатися переважно обговорювані раніше проблеми. Необхідність їх розгляду спричинена додатковими обставинами, що перешкодили отримати очікувані результати.

четвер, 12 лютого 2015 р.

Кадрова комісія при громраді погодила кандидатуру головного комунальника області

1
Сьогодні члени комісії Громадської ради з кадрових призначень Михайло Бублій, Олег Скалько, Анатолій Рекун, Вікторія Феофілова зустрілися із претендентом на посаду начальника управління ЖКГ ЧОДА Артемом Горяніним. Його представив заступник голови ОДА В’ячеслав Горобець, який власне і рекомендував на цю посаду (нагадуємо, що на корнкурс на цю посаду ніхто не подався). Зустріч тривала більше 2-х годин, адже кандидату потрібно було довести свою компетентність в питаннях ЖКГ, попри відсутність відповідної освіти та досвіду.