четвер, 16 квітня 2015 р.

Про опублікування всіх проектів нормативно-правових актів ОДА

Згідно рішення громадської ради був направлений лист на голову Черкаської ОДА з проханням забезпечити опублікування всіх проектів нормативно-правових актів ОДА на її офіційному веб-сайті. Розміщуємо сам лист і відповідь на нього від ДЕПАРТАМЕНТУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ. Основна частина відповіді наступна:

пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Неформальна зустріч з керівництвом Черкаської ОДА

В четвер 9 квітня 2015 року в ресторані "Прованс" відбулася неформальна зустріч членів Громадської ради з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком, заступниками Віталієм Ковалем та Юрієм Сасом, начальником департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Сергієм Пасічником.

четвер, 9 квітня 2015 р.

ЧЛЕНИ ГРОМАДСЬКИХ РАД ЧЕРКАЩИНИ НАВЧИЛИСЯ ЕФЕКТИВНИМ МЕТОДАМ РОБОТИ



Тридцять представників Громадських Рад Черкаської області взяли участь у навчаннях, які відбувалися 27-28 березня та 3 – 5 квітня в Черкасах в рамках семінару "Громадські Ради. Ефективні методи дій, засновані на польському та українському досвіді"
Протягом всіх цих днів експерти з Польщі та України спілкувалися з учасниками на теми місцевої демократії та громадського контролю, правових аспектів функціонування громадських рад та стандартів їхньої роботи, навчали цікавим та ефективним методикам проведення громадських консультацій та лобіювання суспільних інтересів.