четвер, 7 травня 2015 р.

Затверджено обласну програму розвитку громадянського суспільства до 2019 року

24 квітня 2015 року Черкаська обласна рада прийняла рішення № 39-3/VI "Про обласну програму розвитку громадянського суспільства на період до 2019 року".

Програма розвитку громадянського суспільства до 2019 року була розроблена членами громадської ради при Черкаській ОДА і в лютому 2015 року подана в Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської ОДА.

Після розгляду в інших департаментах і структурних підрозділах ОДА, до громадської ради були надіслані пропозиції щодо змін програми.

Враховуючи пропозиції департаментів, в березні 2015 року члени громадської ради доопрацювали програму, і знову направили її в Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Департаментом був підготований проект рішення на сесію Черкаської обласної ради, який спочатку депутати погодили на засіданнях постійних депутатських комісій, а потім затвердили на сесії обласної ради.

З повним текстом рішення і його додатками можна ознайомитись тут:
Рішення Черкаської обласної ради 24.04.2015, №39-3/VI

Проаналізувавши документ затвердженої програми, можна зробити висновок, що з неї повністю було виключено інформацію щодо кошторису і розрахунків фінансування програми. Також деякі інші пункти зазнали суттєвих змін, особливо щодо позицій програми 2015 року.