середу, 30 березня 2016 р.

Засідання громадської ради при ОДА 25.03.2016 р.

На засіданні громадської ради при ОДА 25.03.2016 р. присутні розглянули такі питання порядку денного:
1. Про розгляд кандидатур на посаду начальника управління культури та взаємозв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації.
(доповідачі: Демченко А. М. та Пасічник С. Л.)

 
Під час розгляду цього питання директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПАСІЧНИК Сергій Леонідович озвучив інформацію щодо реформ у сфері розвитку громадянського суспільства, зокрема щодо УКАЗу ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №68/2016 "Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні". З текстом указу можна ознайомитись за посиланням:


2. Про стан реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період до 2020 року.
(доповідач: Карманнік Р. В.)
Карманнік Р. В. повідомив про формування ради підприємців в рамках стратегії розвитку області. Посадовець констатував, що фахівці у галузі ІТ і представники великого бізнесу та головних підприємств області відмовилися долучитися до складу Ради підприємців при облдержадміністрації. Проте така можливість залишається актуальною. Представники громадськості висловили думку про необхідність залучення малого, середнього та великого бізнесу в розробку Стратегії розвитку області.
 

3. Про роботу постійної робочої комісії громадської ради при обласній державній адміністрації по звіту структурних підрозділів обласної державної адміністрації.
(доповідач: Піднебесний Ю. Д.)
У рамках виступу Піднебесний Ю. Д. повідомив, що з 10 квітня на ОДТРК «Рось» розпочнеться серія програм, на які запрошуватимуть керівників структурних підрозділів облдержадміністрації. Під час ефіру глядачі матимуть можливість задати питання.


 
4. Обговорення звернення Громадської ради до голови облдержадміністрації Ткаченка Ю. О. та правоохоронних органів області щодо проблемного питання в управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації в галузі фінансів.
(доповідач: Скалько О. І.)

5. Розгляд заяви Плахути Т. В. щодо виключення зі складу Громадської ради.

Після розгляду основних питань порядку денного Майоров Д. А. поінформував присутніх щодо розробки Мінмолодьспортом типового положення про координаційні ради з національно-патріотичного виховання при місцевих держадміністраціях.
 
Також Даниїл Андрійович повідомив, що 23-24 квітня цього року, у рамках Холодноярських вшанувань відбудуться перші юнацькі всеукраїнські змагання з пішого туризму «ВЕСНЯНИЙ РЕЙД ім. Євгена Подолянчука». Для участі в змаганнях необхідно заповнити електронну форму на сайті http://springraid.org.ua.


З повним текстом протоколу засідання можна ознайомитись за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар