пʼятницю, 24 лютого 2012 р.

На Черкащині зневажають сферу культури та мистецтв, - Громадська рада при ОДА


До розробки та прийняття рішень, що стосується сфери культури та мистецтв слід ставитися з максимальною ретельністю” , – йдеться у зверненні Громадської ради при Черкаській обласній державній адміністрації поширеному серед ЗМІ.

Громадська рада при Черкаській ОДА пропонує Тулубу, Черняку й Одаричу не перетворюватись на "шарікових" й не "душити" культуру, як котів

Громадська рада при Черкаській обласній державній адміністрації на останньому засіданні 16 лютого схвалила звернення, в якому виловила тривогу щодо негативних явищ навколо установ та організацій культурно-мистецької сфери Черкащини.

четвер, 23 лютого 2012 р.

„До розробки та прийняття рішень, що стосується сфери культури та мистецтв слід ставитися з максимальною ретельністю”, – звернення Громадської ради при Черкаській обласні державній адміністрації.


Громадська рада при Черкаській обласній державній адміністрації на останньому засіданні  16 лютого 21012 року схвалила звернення (додається), в якому виловила тривогу щодо негативних явищ навколо установ та організацій культурно-мистецької сфери Черкащини. Зокрема щодо ряду рішень, які прийняті органами влади та місцевого самоврядування з приводу діяльності таких установ та організацій. Ці рішення вкрай негативно відбилися і відбиватимуться не тільки на роботі всієї галузі, а й на репутації їхніх безпосередніх ініціаторів і владних органів, що їх приймають.