четвер, 12 лютого 2015 р.

Кадрова комісія при громраді погодила кандидатуру головного комунальника області

1
Сьогодні члени комісії Громадської ради з кадрових призначень Михайло Бублій, Олег Скалько, Анатолій Рекун, Вікторія Феофілова зустрілися із претендентом на посаду начальника управління ЖКГ ЧОДА Артемом Горяніним. Його представив заступник голови ОДА В’ячеслав Горобець, який власне і рекомендував на цю посаду (нагадуємо, що на корнкурс на цю посаду ніхто не подався). Зустріч тривала більше 2-х годин, адже кандидату потрібно було довести свою компетентність в питаннях ЖКГ, попри відсутність відповідної освіти та досвіду.

Кандидат розповів, що ставить перед собою наступні завдання:
1. Проаналізувати роботу всіх котелень обласної комунальної власності та вивчити їхні економічні показники.
2. Проаналізувати роботу управління та розподіл обов’язків серед працівників, здійснити перерозподіл за потреби.
3. Запропонувати головам РДА варіанти переведення усіх котелень на альтернативні газу види палива. Для цього провести роботу з компаніями, які спеціалізуються на такому переобладнанні, запросивши їх до співпраці.
4. Сприяти створенню ОСББ в області, а також сервісних компаній, як альтернатива РЕУ.
5. Стимулювати енергозаощадження шляхом утеплення комунальних закладів. Вести енергоаудит (контроль за якістю утеплювальних робіт).
6. Створити новий, зручний і сучасний сайт управління ЖКГ, який би містив багато корисної інформації (путівники для бажаючих створити ОСББ, консультації юристів, калькулятори економії при утепленні, обчислення «зеленого тарифу», тощо).
Своєю метою кандидат ставить переведення максимальної кількості котелень з газу на інші види палива до початку нового опалювального сезону. Відповів він і на інші питання членів комісії.
В результаті комісія прийняла рішення не заперечувати проти призначення Артема Горяніна начальником управління ЖКГ області.

Немає коментарів:

Дописати коментар