четвер, 19 березня 2015 р.

27 березня в м. Черкаси відбудеться міжнародна конференція «Громадські ради як механізм співпраці влади і громадськості. Польській досвід та українські реалії і перспективи».

Конференція відбувається в рамках проекту «Активні Громадські Ради: сприяння співпраці громадського суспільства з державною адміністрацією в Черкаській області», який реалізується спільно Фондом ВІКНО НА СХІД та Черкаською обласною організацією Комітету виборців України за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації і Громадської Ради при Черкаській обласній державній адміністрації та Черкаській обласній раді. Проект реалізується під почесним патронатом Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Польща в Україні пана Генрика Літвіна.
                Метою проекту є зміцнення потенціалу громад та місцевих органів влади в Черкаській області у сфері ведення ефективної політики з використанням прозорих механізмів, заснованих на співучасті.
                В конференції візьмуть участь:
Посол Республіки Польща в Україні – Генрик Літвін.
Голова Черкаської обласної державної адміністрації – Юрій Ткаченко.
Голова Черкаської обласної ради – Валентина Коваленко.
Депутат Сейму Республіки Польща – Марцін Свенціцькі.
Депутат Верховної Ради України – Олександр Черненко.
Начальник Відділу громадських консультацій та залучення громадськості у Центрі суспільної комунікації міськвиконкому міста Варшава – Анна Петрофф-Скіба.
Керівник програм розвитку громадянського суспільства УНЦПД, експерт ініціативи Реанімаційний Пакет Реформ – Максим Лациба,
а також інші експерти і фахівці з питань  місцевого самоврядування з Польщі та України.

До участі у роботі конференції запрошуються представники громадських рад, активісти громадських об’єднань, представники органів місцевого самоврядування, політики, депутати, представники ЗМІ та інші зацікавлені особи.

Для участі потрібно зареєструватися до 12:00 25 березня в он-лайн формі https://docs.google.com/forms/d/18FJCojLXu6doWgFegpOwN6yfKSixqAgZvprms9n0Gps/viewform
Місце проведення: Черкаська обласна державна адміністрація, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 185, (мала сесійна зала Будинку рад). 
Початок - 09.30. Реєстрація учасників – 9.00
                Контакти:
                Максим Михлик, 093 1212912
                Вікторія Феофілова, 063 6238872
                E-mail: cvu_ck@ukr.net



Проект співфінансується з коштів Польсько-Канадської програми підтримки демократії, фінансованого в рамках Програми польської співпраці для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польщі та Уряду Канади.

Немає коментарів:

Дописати коментар