пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Неформальна зустріч з керівництвом Черкаської ОДА

В четвер 9 квітня 2015 року в ресторані "Прованс" відбулася неформальна зустріч членів Громадської ради з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком, заступниками Віталієм Ковалем та Юрієм Сасом, начальником департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Сергієм Пасічником.

Серед питань порядку денного були:
1. ​Обговорення концепції нового сайту ОДА
2. ​Обговорення програм​и​ розвитку громадянського суспільства
​3. Реформування медицини, представлення нового радника голови ОДА
4. Принципи роботи щодо погодження актів виконаних робіт​ за бюджетні кошти
5. Розподіл коштів серед громадських організацій на конкурсній основі по програмі "Турбота"
6. Про заходи з підвищення рівня благоустрою в населених пунктах області та мотивації населення, громадських організацій у виявленні порушень
7. Різне

 
Коментарі учасників зустрічі:

Сергій Гончар, заступник голови ГР: "Люди з районів не такі технічно обізнані, як у містах. Тому для них на сайті треба вікно підтримки. Приміром, із відповідями до найбільш популярних запитань. Можливо, треба передбачити й інше – змогу поставити онлайн-запитання адміністраторові сайту.

Сергій Слинько, заступник голови ГР: "Приємно, що високопосадовці готові до комунікації. Так сьогодні домовилися про створення нового сайту ОДА комфортним для громади з можливістю подавати звернення он-лайн, створювати петиції з відповідною реакцією на них чиновників ОДА, проведення електронних опитувань. Також домовилися, що розроблені громрадою програми розвитку громадянського суспільста та інформатизації "Електронна Черкащина" будуть винесені на наступне засдіання обласної ради. Попередньо програми пройшли доопрацювання з урахуванням пропозицій структурних підрозділів ОДА за погодженням з громрадою. Загалом в форматі невимушиного спілкування вдалося підняти багато питань також в сфері медицини та ЖКХ, які сподіваємося, що теж будуть відображені у владних рішеннях."
 
Анатолій Рекун, заступник голови ГР: "Сьогодні напевно вперше відбулася зустріч громадської ради з головою ОДА по-європейському. Сподіваємося що не в останнє."


 

Немає коментарів:

Дописати коментар