середу, 11 червня 2014 р.

Коли та на яких умовах буде утворення нова громадська рада при Черкаській ОДА?

Ініціативна група зі створення громадської ради при Черкаській ОДА на своєму засіданні 11 червня 2014 року визначилася з часом та місцем установчих зборів. Також продовжила термін прийняття заявок на участь у цих зборах.
Останнє засідання ініціативної групи вразило чисельністю присутніх громадських активістів. Зокрема крім 5 членів ініціативної групи на зустріч 11 червня прийшли ще 13 представників громадських організацій Автомайдану, Блокпосту, Ультрас-Черкаси, Правого сектору, Щит-Черкаси та інші. Активісти пояснили, що хочуть долучитися до участі у установчих зборах, однак наразі деякі організації мають проблеми з реєстрацією громадських об’єднань як юридичних осіб. Тому просили продовжити термін подачі документів. Спільним рішенням ініціативної групи та присутніх активістів було вирішено, що реєстрація для участі в установчих зборах триває до кінця дня п’ятниці 13.06. 2014. Перелік необхідних документів лишається без змін. Детальніше тут.
Також спільним рішенням визначили, що засідання установчих зборів не варто переносити з 20 червня на більш пізніший час в зв’язку з продовженням часу на реєстрацію неурядових організацій у ньому. Отож установчі збори відбудуться  червня о 17.00 у приміщенні малої сесійної зали облради (вхід з боку фонтана).
Присутні підтримали ідею щодо оприлюднення всіх поданих документів на сайті ГР та офіційний сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Ініціатора ідеї визначено відповідальною особою а цей процес. Ним став член ініціативної групи – голова правління Черкаської обласної фундації «Паритет» - Сергій Слинько. З питань розміщення уточненої інформації на сайті необхідно звертатися до нього за тел.: 067 473 11 52, 093 863 36 88, 066 501 19 31, або на офіційну електронну скриньку громадської ради gr.ck.ua@gmail.com .
Таким чином всі делеговані представники інститутів громадянського суспільства  запрошуються на установчі збори зі створення громадської ради при Черкаській ОДА у п’ятницю 20 червня2014 року у приміщення малої сесійної зали обласної ради. Звертаємо увагу, що видача мандатів для голосування буде здійснена виключно делегованим представникам за умови пред’явлення документа за яким можна ідентифікувати особу (паспорт, водійські права чи тому подібні документи).
Всі хто ще не подав необхідний перелік документів, має змогу це зробити до кінця дня 13 травня 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар