понеділок, 2 червня 2014 р.

Громадськість Черкащини запрошують до роботи у громадській раді

Більше двох років минуло з створення першої громадської ради при Черкаській ОДА. Попри демократичну процедуру обрання членів громадської ради та затвердження установчих документів, її робота була нівельована тодішнім вищим обласним керівництвом. По закінченні терміну повноважень цього консультативно-дорадчого органу, обласне керівництво гальмувало роботу з обрання нових членів ради. Наразі новий голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко ініціює проведення установчих зборів з обрання нового складу громадської ради при Черкаській ОДА.

19 травня відбулось засідання ініціативної групи з приводу підготовки до проведення установчих зборів для обрання громадської ради при облдержадміністрації. Цей орган має об’єднати всі громадські організації, які представляють інтереси тих чи інших категорій населення, аби доносити свої думки й пропозиції до влади. Координатором проекту виступає радник голови облдержадміністрації на громадських засадах Юрій Піднебесний.
На засіданні член ініціативної групи, керівник молодіжних проектів і програм Черкаської обласної благодійної фундації «Паритет» Сергій Слинько запропонував широко залучати до участі в установчих зборах всі громадські організації без обмежень. Із цим погодилися всі присутні.
Для того, щоб стати делегатом установчих зборів щодо обрання громадської ради при ОДА, варто заздалегідь подати перелік необхідних документів, зокрема: заяву на участь в установчих зборах, біографічну довідку делегованого представника інститутут громадянського суспільства, інформацію про результати діяльності організації за останні два роки, копії документів про реєстрацію неурядової організації, , рішення керівного органу організації або витяг з протоколу про участь в установчих зборах визначеної кандидатури представника. Щоби полегшити опрацювання документів, оргкомітет звертається з проханням: керуватися зразками документів поданих вище за гіперпосиланнями.
Зазначені папери слід надсилати на електронну адресу gr.ck.ua@gmail.com або подавати за поштовою адресою м. Черкаси, б. Шевченка, 185, каб. 311. У повідомленні обов’язково вказати: «Інформація про кандидатуру до складу ГР».
У п’ятиденний термін ці дані будуть розміщені на сайті громадської ради www.grckua.blogspot.com для широкого ознайомлення з претендентами до складу громадської ради.
Останній день подачі відомостей – 10 червня 2014 року. Самі ж установчі збори відбудуться 20 червня 2014 року.

Детальнішу інформацію можна отримати у приймальній радника голови ОДА за адресою м. Черкаси, б. Шевченка, 185, каб. 311 або ж у члена ініціативної групи – заступника голови громадської ради при ОДА попередньої каденції – Сергія Слинька (067 473 11 52, 093 863 36 88, 066 501 19 31).

Немає коментарів:

Дописати коментар