четвер, 10 липня 2014 р.

Друге засідання громадської ради відбудеться 11.07.2014

11 червня 2014 року о 17.00 громадська рада при Черкаській ОДА та Черкаській облраді проведе свої друге засідання у приміщенні малої сесійної зали облради. В ході засідання рада планує затвердити секретаря ради з числа працівників ОДА, розглянути дискусійні питання у проекті положення про свою діяльність та затвердити його, а також та перейти до формування постійних комісій.
Серед останніх електронних пропозицій було також внесено питання щодо прискорення робіт ОДА з підписання угоди про грант за програмою "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні" та про проходження процедури люстрації членами громади.
Нагадаємо, що громадська рада основну частину питань вирішує у електронному режимі, тому всі необхідні для засіданні документи розміщені у спеціальній групі gr-2014@googlegroups.com. Ті члени ради, які ще не долучилися до анонсованих на попередньому засіданні електронних ресурсів, пропонується зробити це негайно.

Засідання громади планується традиційно відкритим, однак на виконання постанови кабміну №996 право виступу матимуть присутні, які були запрошені головою ради.

Автор: Перший заступник голови громадської ради  Сергій Слинько

Немає коментарів:

Дописати коментар