четвер, 10 липня 2014 р.

Громадська рада переходить в електронний режим роботи

Громадська рада при Черкаській облдержадміністрації та Черкаській обласні раді ще не затверджена, однак уже використовує сучасні інформаційні технології у своїй діяльності. Така необхідність покликана оптимізацією роботи та відсутністю ресурсів на друк матеріалів.
Наразі для зручності членів громадської створена електронна гул-група gr-2014@googlegroups.com. В цій електронній спільноті зібрана основна інформація для членів громади, є змога обмінюватися інформацією та спільно планувати подальші кроки. Хто з членів ради ще не доєднався до цього веб-ресурсу пропонуємо зробити це, надіславши відповідний запит.
Всі документи, над якими працює консультаційно-дорадчий орган, є он-лайн і всі члени ради в режимі реального часу можуть бачити електронно висловлені думки інших членів, коментувати, вносити пропозиції. Зараз рада працює над трьома такими документами: положенням про ГР, планом другого засідання та напрацюванням постійних комісій.
Всі, хто цікавляться діяльністю громади та хочуть отримувати сповіщення про новини громадської ради, її засідання та хід діяльності мають змогу підписатися на оновлення на офіційному сайті http://grckua.blogspot.com/. Там є можливість отримувати новини на електронну скриньку та через RSS.
Для участі у роботі громади всіх зацікавлених установ та організацій також планується напрацювати додаткові електронні можливості. Це дасть змогу при прийнятті рішень максимально враховувати думки та інтереси всіх зацікавлених сторін.

Автор: Перший заступник голови громадської ради  Сергій Слинько

Немає коментарів:

Дописати коментар